Karaosmanoğlu, TRT AVAZ'a konuştu
 "Türk dünyası ile gönül bağımız var" diyen Başkan Karaosmanoğlu, Türk dünyasına yönelik çalışmalarını TRT AVAZ'a anlattı

 

Başkan Karaosmanoğlu, TRT AVAZ'a konuştu

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk dünyasına yönelik çalışmalarını TRT AVAZ'a anlattı.

 

"TÜRK DÜNYASI İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR"

Eko AVAZ Programı için gerçekleştirilen röportajda Başkan Karaosmanoğlu, "Türk dünyasına katkı ve desteklerimiz devam edecek" dedi. Türk dünyası ile gönül bağının olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, hem TDBB hem de Kocaeli olarak kardeş belediyelere yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

 

BİR BÖLÜM AYRILDI

Başkan Karaosmanoğlu için bir bölüm ayıran Eko AVAZ programı her pazartesi 14.00-16.00 saatleri arasında yayınlanıyor. Başkan Karaosmanoğlu'na ayrılan bölüm ekim ayı içerisinde yayınlanacak.

 

TÜRK DÜNYASINA KATKI VEREN KURUMLAR

Türk dünyasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşların tanıtımının yapıldığı programda TDBB'nin yanı sıra Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı (YTB), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Yunus Emre Enstitüsü ve Türk Hava Yolları gibi kurumların tanıtımı yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817