banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU,  TÜKSİAD HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ
  TÜKSİAD HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Gebze’de yeni kurularak çalışmalara başlayan Tüm Kobi Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Kentimizin önde gelen sanayici ve işadamlarından oluşan yeni bir ekiple beraber hizmet yoluna çıktıklarını ifade eden TÜKSİAD Başkanı Aslantürk’e başarıları dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kurduğunuz bu birliktelik üyelerinize ve ülkemize faydalar getirsin. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, işlerinizde üsten muvaffakiyet diliyorum. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınasında sizlerin fikirleri ve gayretini çok önemli buluyorum” dedi.

 

HEYECAN VE ÇALIŞMA ARZUSUNDA BİR EKİP

Görüşmede heyecan ve çalışma arzusundan olduklarını belirten TÜKSİAD Derneği Başkanı Aslantürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Türkiye’nin KOBİ ve sanayicilerine çok önem verdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerde kentimizde KOBİ’lerin varlığını sürdürmesi ve yeni yatırımlara yelken açmasını çok önemsiyoruz. Gerek organize sanayi bölgelerinde gerekse şehrimizin sanayi sitelerinde faaliyetlerini sürdüren sizler daha büyüyerek dünya pazarlarına açılmalısınız” şeklinde konuştu. TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Başkan Karaosmanoğlu'na derneğin yaptığı yenilikleri ve hedeflerini de anlatırken, günün anısına Başkan Karaosmanoğlu'na hediye taktim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826