banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU: TÜRKİYE’DE ARTIK DEMOKRASİ YERLEŞTİ
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kasım ayı muhtarlar toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Kasım erken genel seçimlerinden sonra ülkemizde demokrasi noktasında büyük bir gelişme yaşandığını dile getirdi. Gölcük ilçesindeki muhtarlarla olan toplantısında yerel hizmetlerin ülkedeki istikrarla doğru orantılı olduğunu bir kez daha dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’de demokrasi artık tam manasıyla yerleşmiştir. Demokrasimize sahip çıkacağız. Gölcük’te 1 Kasım seçimlerine katılım yüzde doksanı geçti. Bu takdir edilecek çok güzel bir gelişmedir. Vatandaşımız sandığa sahip çıkarken umudunu da siyasi partilerden asla yitirmediğini göstermiştir” dedi.

 

HİZMETLERİMİZE YÖN VERELİM İSTEDİK

Seçim sonrasında muhtarlarla bir araya gelerek hizmetleri gözden geçirmek istediğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizleri dinleyerek hizmetlerimize yön verelim istedim. Sık sık görüşüyoruz. Telefonlarımız her daim açıktır. Muhtarlarımızın bana ulaşamadığını söylemeleri beni çok üzer. Her muhtarımda benim telefonum muhakkak olsun. Muhtarlarımız kılcal damarımız, bizlerin uç noktamızdır. Mahallerinize en çok hakim olan sizlersiniz. Garip gurabanın duasını alalım. Hepimizin sosyal sorumlulukları var. Fakirimiz evinin çatısı akıyorsa, evinde pişirecek yiyeceği yoksa ona yardımcı olalım. Elinden tutulması gereken bir insanımız varsa, beraber tutalım. Fakir fukaraya sahip çıkalım. Onlar şehrimizin bereketidir” diye konuştu.

 

SOSYAL HİZMETLERE DİKKAT EDELİM

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in de katıldığı toplantıda yüzlerce projeyi hayata geçirdikleri belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Devletimizle koordineli biçimde sosyal sorumluluk projeleri yapıyor ve bunları destekliyoruz. Sizlerden köylerimizin ve mahallerimizin sosyal hizmetlerine özellikle dikkat etmenizi istiyorum. Seçim bitmiştir, zaman iş zamanıdır” açıklamasını yaptı.

 

MAHALLERİNİZDE HİZMET YARIŞINA GİRİN

Gölcüklü muhtarlara hizmet noktasında önemli hatırlatmalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Mahallerimizde hizmet yarışına girelim. Çevresi ve estetiği en güzel mahalle ile köyün bizim olması için çalışalım. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yarışta sizlerin yanındayız. Gölcüğümüz geçmişte büyük acılar yaşadı. Depremin izleri silmek için mücadele ettik. Ülkemiz ve özellikle kentimiz üzerinde umutsuzluk hâkimdi” diye konuştu.

 

HALKIMIZ KARANLIĞIN OLDUĞU YERDE IŞIK AÇIYOR

Demokrasiye saygılı bir milletin olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız karanlığın olduğu yerde ışık yakıyor. Milletimiz bu seçimde de çok şükürler olsun ki tek başına iktidarla hizmet yoluna devam edilmesini sağladı. Bakın Türkiye haricinde İslam Coğrafyasında söz sahibinin halkın olduğu ve milletiyle barışık bir ülke maalesef neredeyse yok. O ülkelerde yaşayan kardeşlerimize model, geri kalmış ve ilerlemek isteyen ülkelerin de hamisi olduk. Türkiye’nin geldiği noktayı herkes görüyor. Türkiye’de demokrasi artık yerleşti. Buna tam anlamıyla sahip çıkacağız. 1 Kasım’da bizlerin en çok istediği her vatandaşımızın sandığa gitmesiydi. Bakın artık yurt dışındaki vatandaşlarımız da artık oylarını verebiliyor. Ben bütün mahallerimizde, köylerimizdeki vatandaşlarımızı ve tabi ki muhtarlarımızı seviyorum. Her zaman söylediğim gibi bize düşen görev olduğunda beni kesinlikle arayın” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ELLİBEŞ, “HER İŞİMİZ MUHTARLARLA KOLAY”

Toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te bir konuşma gerçekleştirirken, “Muhtarlarımız, mahallenin büyüğü, abisi, ablası demektir. Aynı zamanda da Belediye Başkanının dert ortağıdır. Halkın derdini bizden daha iyi bilirler. Bu anlamda zor bir görev icra eden siz muhtarlarımız, vatandaşlarımızın her sıkıntısına koşmalısınız.” vurgusunu yaptı. Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ın da duygularını ifade ettiği toplantıda, “Başkan Karaosmanoğlu'na katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum. Belediyeler olmazsa muhtarların hali harap. Gerçekten destekleriniz bize güç ve rahat bir çalışma ortamı veriyor. Son olarak yapmış olduğunuz kırtasiye yardımı ilaç gibi geldi. Çünkü kırtasiye yardımı bizim için en gerekli bir ihtiyaçtı. Bu anlamda, tüm muhtar arkadaşlarım adına, Sayın Karaosmanoğlu ve Ellibeş'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826