Karaosmanoğlu; "Türkiye’nin güçlenmesi, batının uykularını kaçırıyor"

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar, Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ve BBP İl Yöneticileri ve üyelerinin konuğu oldu. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan’ın da hazır bulunduğu birliktelikte, 24 Haziran seçimleriyle ilgili istişare edildi. BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Büyükşehir Belediyesi’nin şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun Sivas’ın Şarkışla ilçesinde okuduğu okula Bilişim Sınıfı yapması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür etti.

“OYLAR TESLİM EDİLENE KADAR SAHADA OLACAĞIZ”

10 Haziran Pazar günü İzmit Milli İrade Meydanın da miting gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a BBP kadrolarının eksiksiz ve büyük katılımla destek vereceğini belirten Serhat Duyar, “Cumhur İttifakı 24 Haziran’da inşallah sandıklar dolu dolu çıkartcak. Bu başarıyı hep birlikte göreceğiz. 24 Haziran seçim çalışmasını sandıklar sayıldıktan seçim sonuçları belirlenip oylar teslim edilene kadar sahada olacağız” dedi. Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ve AK Parti Kocaeli İl gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’da, siyasi büyüklerimizin gösterdiği hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Tüm kadrolarımız 24 Haziran için canla başla çalışmaktadırlar” söylemlerini dile getirdiler.

“15 TEMMUZ’DA BUNU NET BİR ŞEKİLDE GÖRDÜK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, BBP ile hiçbir farkımız yok, diyerek şunları söyledi: “Hepimizin ortak gayesi ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasıdır. Milli irade bir karar verecek ve şahlanmış Türkiye’nin önünü açacak. İşte bizler dünyada söz sahibi olma hedefiyle hareket eden bir siyasi birlikteliğin içerisindeyiz. Bu samimi ve içten kardeşliğimiz Rabbimizin rızasını da kazanacaktır. Biz birbirimize benziyoruz. Bizlerin arasında sen ben ayrımı yoktur. Çanakkale ve Kurtuluş savaşında bunu gördük. 15 Temmuz’da bunu net bir şekilde gördük” açıklamasını yaptı.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİ YUVASINDA BERTARAF EDİYOR”

Suriye’de yaşananların İslam coğrafyası için hedeflenenin ne olduğunu görmemiz açısından çok net bir fotoğraf çizdiğini de dile getiren Karaosmanoğlu, “Her birimiz çok dikkatli olmalıyız. Milli birlik ve beraberliğimiz bugünlerde daha büyük bir önem kazanmıştır. Bakınız terörle mücadelede yeni bir anlayışa geçen Türkiye, bu kapsamda artık terör örgütlerini yuvasında bertaraf ediyor. Batının ürettiği terör örgütleri bugün dünyaya bela olmuştur. İslam coğrafyasının bir berber olma ihtimali, Türkiye’nin güçlenmesi batının uykularını kaçırıyor. Merhametsiz batının tek hedefi ülkemizin hedeflerinin gerçekleşmemesi için her türlü girişime destek vermektir” şeklinde konuştu.

“URLARI TEMİZLEDİKÇE DEVLETİMİZ DAHA DA GÜÇLENMEKTEDİRLER”

Büyük Birlik Partisi’nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyorum diyerek konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “İslam ve gönül coğrafyamız, 24 Haziran seçim sonuçları çok büyük merakla bekliyor. Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için milyonlar dua ediyor. Ülkemiz, Savunma Sanayisi ve farklı birçok alanda geldiği nokta ile dünyada ki dengelerin değişmesine neden olduğunu da görmek zorundayız. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi Türkiye’nin bu yükselişini durdurmak isteyenlerin yaptığı hain bir girişimdi. Çok şükür başarılı olamadılar. İçimizde ki urları temizledikçe devletimiz daha da güçlenmektedirler. Ülkemiz artık bu temizlik harekatıyla hareket etmektedir. Bizlere düşen imanlı, ahlaklı ve bilimin ışığında yetişen bir nesil oluşturmaktır” diyerek sözlerini tamamlandı. Birliktelik karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817