Karaosmanoğlu “Ülkemiz İçin Çalışıyoruz”
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliğinin Kasım ayı toplantısını Gaziantep’de gerçekleştirdi. Bir dizi resmi temaslarda da bulunan Karaosmanoğlu “Ülkemiz ve insanlık için çalışıyoruz. Kentlerimizin yaşanabilir şehirler olması için birliğimiz içerisinde önemli hizmetlere imza atıyoruz” dedi.

 

ERDAL ATA VE FATMA ŞAHİN KARŞILADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu karşıladı.  Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, TDBB’nin yürütme kuruluyla Gaziantep’te olmalarını nedeniyle memnun olduğunu da ifade etti.

 

FATMA ŞAHİN “ABİMİZ KENTİMİZDE”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gaziantep ziyaretlerinde ilk olarak bu yıl birincisi düzenlenen Mobilya ve Aksesuarları fuarına katıldı. Vali Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le birlikte fuarın açılışına katılan Başkan Karaosmanoğlu, Gaziantep’te ki ticari heyecanın kente enerji verdiğini dile getirdi.Açılış konuşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu Abimiz bugün kentimize geldi. Fuarımıza davet ettik ve Kocaeli’nin bereketini buraya getirmesini istedik. Bizi kırmayarak aramıza katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

RESMİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB’nin yürütme kurulu Kasım ayı toplantısı nedeniyle Gaziantep’te ki resmi temaslarına Şahinbey Kaymakamlığını ziyaret ederek başladı. Daha önce ki yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı ve 2008 yılında kurulan Başiskele ilçesinde kurucu kaymakamlık olarak görev yapan Selami Aydın’a makamında yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817