banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU: ÜLKENİN ÖNÜNÜ YİNE HALKIMIZ AÇACAK
  

2000’li yıllarda Türkiye’nin önünde ki siyasi krizleri çözen ve ülkenin tekrar koşar hale gelmesi için sandıkta iradesini ortaya koyan millet, 1 Kasım’da da yeniden sandığa giderek bu siyasi duruma çözüm bulmaya çalışacak. Kalkınmanın yerelden hissedildiği ülkemizde, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye’nin mevcut siyasi durumundan bir an önce kurtulması gereğini Körfez’de ki esnaf ve vatandaş gezisinde belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkenin önünü yine halkımız açacaktır. Koalisyon dönemlerinin acısını yaşamış milletimiz, bugün ki siyasi durumun çözümünü 1 Kasım’da gerçekleştirecektir” dedi.

1923 KURULUŞ RUHU AK PARTİ KADROLARINDADIR

1921’deki Türkiye Büyük Millet Meclisi ve 1923’teki kuruluş ruhunu bugüne taşıyan Parti kadrolarının AK Parti’de olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye bizden önceki dönemde korkuları, vehimleri, tedirginlikleri, kırgınlıkları ve yılgınlıklarıyla istenilen seviyede olmayan bir ülkeydi. Sıkıntı içerisinde olduğumuz o günleri ne halkımız nede bizler unuttu. Eğitimdeki parası olana hizmet anlayışından, kitap alamadığı için okula gidemeyen çocuklardan bugün kendi uçağını üreten bir ülke haline geldik” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

YERLİ SAVUNMA SANAYİNİN KIYMETİNİ ŞİMDİ ANLADIK

Kendi tankını, füzesini, kendi insansız hava aracını imal eden dünyada kaç ülke olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İki kıtayı deniz altından birleştiren bir ülkeyiz. Biz artık büyük bir ülkeyiz. 1 Kasım, 13 yıllık birikimin üzerine yeniden güçlü Türkiye demenin eşiği olacak ve millet iradesini ortaya koyacaktır. Biz Hakk’ın ve halkın dışında hiç kimse önünde hesap vermeyiz. Bakın son zamanlarda yaşanan terör olaylarına karşı yapılan operasyonlarda artık yerli savunma sanayinin bize güç verdiği teknik destek ve teçhizatla yapıyoruz. Bu bize hem özgüven hem de geldiğimiz noktayı görmemiz açısında önem arz ediyor. Artık savunmayı sanayide tümden dışa bağımlı olmaktan çıktık. Bu insanımızın bilgi ve becerisiyle olmakla birlikte; esnafımızın, iş dünyasının, çalışanımızın ve aslında milletimizin gayreti ve üretkenliğiyle gerçekleşmiştir. Yerli savunma sanayisinin kıymetini şimdi daha iyi anladık” açıklamasını yaptı.

VATANDAŞIMIZ DAHA RAHAT YAŞASIN İSTİYORUZ   

AK Partinin seçim vaatlerinde yer alan emekli üzerinde ki kesintilerin kaldırılması ve daha iyi maaş için iyileştirme yapılacağını da söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Emekli kardeşlerimiz rahat yaşamlarını sürdürsün diye hükümetimiz, 1 Kasım seçimlerinden sonra gerçekleşecek bir paket açıkladı. Ülkemizin gerçeklerine göre verilen sözlerin sadece AK parti tarafından tutulacağını vatandaşımız da çok iyi biliyor. Temmuz ayında yapılan seyyanen artıştan yararlanmayan işçi ve Bağkur emeklilerimize yıllık ilave 1.200 TL verilecek. TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarda konut sahibi yapılacak. İnanıyorum ki insanımız her geçen gün çok daha güzel günlere uyanacak” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde ve sohbetlerde vatandaşın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, halktan 1 Kasım’da istikrara ve güçlü Türkiye’den yana oylarını kullanmalarını istedi.          

 

        

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826