banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu ve Korkmaz’dan Eski il yöneticisine ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz’la eski il yöneticisi Recep Yıldız’ı ziyaret etti

AK Parti’de eski yöneticiler unutulmuyor.. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve beraberinde Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte, AK Parti İzmit İlçe SKM programı kapsamında, eski İl Yöneticisi Recep Yıldız’ı Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan iş yerinde ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaret programında, Başkan Karaosmanoğlu ve Korkmaz, Recep Yıldız’a bir önceki dönem yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bu seçim döneminde sahada birlikte çalışmalarını sürdüreceklerinin vurgusunu yaptılar. Yıldız da kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751