KARAOSMANOĞLU, YENİŞEHİR’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ
 İzmit Yenişehir Mahallesinde esnafı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada ülkemizde gelinen siyasi, ekonomik ve ticaretin son durumu hakkında detaylı bir fikir alışverişi gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın da eşlik ettiği birlikteliklerde, teşkilat üyeleri de hazır bulundu. 1 Kasım süreci ve açıklanan seçim beyannamelerinin de konuşulduğu görüşmelerde Başkan Karaosmanoğlu, “7 Haziran’da tek başına iktidar gerçekleşmeyince, bu durumdan faydalanan döviz, faiz ve farklı güç odakları ülkemiz üzerinde olumsuzluk oluşturmaya çalıştılar. Bugün ülkemize sahip çıkan hükümetimiz ve AK Parti kadroları ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

ESNAFIMIZ VE KOBİMİZİN YANINDAYIZ

Halkla birlikte hareket eden ve kentin nabzını yakından takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenişehir mahallesinde esnaf olarak faaliyet gösteren Ferit Yağız, Osman Özbay, Veysel Özkaraaslan, Mehmet Kartal ve Habib Cici’ye konuk oldu. 1 Kasım sonrası gerçekleşecek ekonomik reformların, katkı payların ve girişimcilere dönük destek paketlerin öneminden özellikle bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kredi desteği, ekonomik paketler ve vatandaşımıza dönük yeni reformlar halkımız tarafından da olumlu karşılandı. Buda piyasa açısından olumlu olacaktır. Özenle çalışılmış ve ülkemizin gerçeklerine uygun ekonomik kararlar ülkemizin yeniden koşmasına katkı sağlayacaktır. Esnafımızın ve Kobi’mizin her zaman yanındayız” şeklinde açıklamalar yaptı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817