KARAOSMANOĞLU: YORULMADAN HİZMET OLMAZ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Korumaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Sarı ve yönetimini konuk etti. Kocaeli’de bulunan korumaya muhtaç çocukları bir araya getirmek, kaynaştırmak, sorunlarını çözmek, projeler üretmek, araştırma yapmak ve yardıma muhtaç çocuklara el uzatmak için kurulan derneğin önemli bir misyonu olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Gerçekleştirdiğiniz çalışmalar toplumda önemli bir eksiği gidermektedir. Biliyorum ki; bu görevler büyük bir emek gerektiriyor. Unutmayın ki; yorulmadan hizmet olmaz” dedi.

 

O ÇOCUKLARIN SEVGİYE İHTİYACI VAR

Korumaya muhtaç çocukların yaşadıkları sevgi eksikliğini biraz olsun gidermek için toplumun da üzerine düşen görevleri olduğunu ifaden eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu çocuklarımızın yanında olduğumuzu daha fazla hissettirmemiz gerekiyor. Birçok faaliyetlerde bir araya gelerek başarılarını desteklemeliyiz. Eğitim alanında öne çıkan bu çocuklarımıza başarılarının sürdürülebilmesi için gereken maddi ve manevi desteği vererek, gelecekte sosyal yaşama adaptasyonlarını sağlamalıyız” açıklamasını yaptı.

 

‘’FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ’’

Ruh sağlıkları yerinde, üretken ve başarılı gençler topluma kazandırmak ilkesiyle yola çıktıklarını ifade eden dernek başkanı İbrahim Sarı, “Bizler bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çocuklarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Periyodik olarak gönüllülerimizle beraber giderek çocukların sevgiye olan açlıklarını gidermek için elimizden geldiğince çocuklarla vakit geçirerek karşılamaya çalışıyoruz. Kurumlarımızda veya Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla beraber yapılan etkinliklerle sosyal yaşamda var olduklarını gösteriyoruz, dış hayatla bağlarını kuvvetlendiriyoruz. Üniversitede okuyan öğrencilerimizin burs ihtiyaçlarını karşılamaya da çalışıyoruz” diyerek, hizmetler hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817