banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı mesajla bütün Kocaelili hemşehrilerinin ve İslâm âleminin Miraç Kandili’ni tebrik etti.

 

Üç ayların içindeki önemli mübarek gün ve gecelerden birisi olan Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin kandilini tebrik etti.

Başkan mesajında bu manevi gecelerin, insanlar arası dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı.

 

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu; “Miraç, Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur. Bu gecede Miraç hadisesini sadece Yüce Peygamberimizin şahsına değil, bütün Müslümanlara yönelik bir müjde olarak görmeliyiz. Dolayısıyla da bu önemli geceyi en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir.

 

Miraç Kandili’nin dinimizde ve insan hayatında önemli bir yeri vardır. Bu kutsal gecenin ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, huzur ve barış ortamının İslâm coğrafyasında ve dünya genelinde var olmasını diliyorum” dedi.

 

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini “Bu vesile ile bütün hemşehrilerime ve İslâm âlemine Miraç Kandili’nin huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, herkesin kandilini tebrik ederim” şeklinde tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826