Karaosmanoğlu;Derdimiz hizmet, gücümüz millet
 Kent genelinde ki sivil toplum kuruluşlarıyla sürdürdüğü etkili iletişimi Gebze ilçesinde bulunan Kars-Ardahan-Iğdır İlleri ile Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneklerini ziyaret ederek sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ortak akılla şehrin problemlerini çözüyoruz. Vatandaşımızın karşılaştığı sorunları dert edinerek çözüyor ve yaşam kalitesini artırmak için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Bundan dolayı ki derdimiz hizmet, gücümüz millet diyoruz” diye konuştu. Günün ilk ziyaretini Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini yapan Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Müge Olşen, meclis üyeleri ve AK Parti Gebze teşkilat üyeleri eşlik etti. Dernek Başkanı Metin Baytöre’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, kentin gelişimi noktasında fikir alışverişi yapıldı.

“GEBZE’DE İYİ NOKTAYA GELDİK”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2004 yılından itibaren hizmet anlamında birçok proje ürettiklerini söyleyerek, “Gebze’de geçmiş yıllara göre geldiğimiz nokta sevindiricidir. Ancak eksikliklerimizin de farkındayız. Arkadaşlarımız ve ilçe belediyemizle birlikte bunları gidermek için de çaba sarf ediyoruz. Avrupa’nın gelişmiş ülkeler seviyesine her anlamdan ulaşmak istiyoruz. Toplumumuzun ve bizlerin eksik kaldığı noktaları tespit ederek, bu konular üzerinde eğileceğiz. Hizmet anlamında STK’lara da çok önemli görevler düşüyor. Kentin ve toplumun gelişmesinde önemli katkıyı yine bu kentte yaşayan insanlar yapacaktır” diye konuştu.

 

 

 

SİNOPLULARLA BİRARAYA GELDİ”

 

Gebze Sinop İli ve ilçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Cevizcioğlu’nun karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, burada samimi ve içten bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Cevizcioğlu, “Büyükşehir Belediyemizin ve sizlerin yeşile verdiği önem bizleri memnun ediyor. Osman Hamdi Bey kültür merkezi, yeşile olan ilginiz ve kent için ürettiğiniz projelere için sizlere teşekkür ederiz” dedi. Dernek Başkanı Ramazan Cevizcioğlu daha sonra kent için önerilerini de dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizler kadar derneklerimize de kent üzerinde önemli görevler düşüyor. Çevreye ve topluma, komşuluk hukukuna saygılı bir toplum oluşması için sizlerle beraber sorumluluk alıyoruz. Bizler çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yaparak en büyük zenginliğimizi iyi yetiştirme çabasındayız” diye konuştu.

    

STK’LARLA BİRLİKTE KENTİ YÖNETİYORUZ”

 

Gebze’nin geçmiş dönemlere göre iyi noktalara geldiğini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sivil toplum kuruluşları başta derneklerimizle kenti belli bir noktaya getirdik. Eksiklerimiz olmasına karşın sizlerle bu şehri daha yaşanabilir bir noktaya taşıdık. Kent kültürünün oluşabilmesinde sizlerin pozitif etkisini biliyorum. Gebze’miz 11 yıl önce daha zor bir durumdaydı. Medeniyetimize uygun bir hale getirmek için çok çalıştık. Altyapı, üst yapı, arıtma tesisleri, sahilleri ve sosyal alanlar noktasında iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Yeşil sevginin eseridir dedik, ağaçlandırma çalışmalarına çok önem verdik. Hükümetimizle birlikte hızlı tren ve banliyö hatlarını çok iyi noktaya getirerek tekrar hizmete aldık. Marmaray Gebze’ye kadar ulaşmasının ardından, il genelinde raylı sistemleri getireceğiz. 200 adet çevre dostu otobüsle ana hatlarımızda ulaşımımızı daha konforlu hale getiriyoruz. Bunları vatandaşımızın daha mutlu ve huzurlu yaşaması için hizmet aşkımızın ortaya çıkardığı sonuçlar. Ama bunlarla yetinmeyerek daha iyilerini yapmak için, tüm ekibimiz ve ilçe belediyemizle daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817