KARAOSMANOĞLU;HEPİMİZ AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ
 Şehrimizde yaşayan her insana eşit hizmet üretmek için yola çıktıkları söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu amaçla sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Gebze Ulaştepe Cem Evi Derneği Başkanı Teslim Yıldız, Darıca Cem Evi Derneği Başkanı Şeref Arslan ve Çayırova Cem Evi Derneği Başkanı Halil İbrahim Aras’ı makamında misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, dernek başkanlarından Cem Evlerinin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Sosyal projeler üreten ve kamu yararına hizmet veren derneklerin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımıza hizmet eden her kesime ve her derneğe kapımız sonuna kadar açıktır. Ülkemizin birliği ve kardeşliği açısından derneklerimize önemli görevler düşüyor. Çünkü hepimiz aynı geminin içindeyiz. Gelecek nesillere kültürümüzü ve inancımızı aktarmamız gerekiyor” dedi.

 

“EŞİT VE KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ”

Gebze, Çayırova ve Darıca Cem Evlerinin dernek başkanlarıyla olan görüşmesinde Alevi halkımıza dönük hizmetlerin ve desteklerin devam edeceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim yerel yönetimlerdeki temel anlayışımız eşit ve kaliteli hizmettir. Bu amaçla tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Halkımızın arzu ettiği hizmetleri üreterek yaşamlarına değer katmak tek hedefimizdir” dedi. Görüşmede Büyükşehir Belediyesi Cem Evleri Koordinatörü Mutlu Beyaz da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817