KARAOSMANOĞLUI: ASIL OLAN ÜLKE SEVGİSİ VE MÜMİN KARDEŞLİĞİDİR
Ülkemizin kalkınması, refahı, birliği ve beraberliği için siyasi anlamda en önemli günü olarak kabul edilen 1 Kasım tarihine sayılı zaman kalan, AK Parti’de seçim çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Vatandaşlarımızın yüksek ferasetiyle Türkiye’nin yeniden ve bir kez daha koşar adımlarla yürüyeceğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Güzel ülkemizde herkes güven ve huzur içerisinde yaşamalıdır. Devletimiz bunun için yoğun biçimde çalışıyor. Halkımız arasında asıl olan ülke sevgisi ve mümin kardeşliğidir” dedi.

ÜSTÜNLÜK TAKVADADIR

Gebze’nin sevilen ve saygı duyulan isimlerinden Cemal Yorulmaz’ı işyerinde ziyaret eden ve Arapçeşme’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, “Hiçbir ırkın bir başka ırktan üstün olmadığını hepimiz Kuran-ı Kerim’den, sevgili Peygamberimizin hayatından ve öğretilerinden biliyoruz. Üstünlük ancak takvadandır. Bu ölçüler üzerine de gençlerimizi yetiştirecek, bu anlayış içerisinde bütün kardeşlerimizle huzur içerisinde yaşayacağız. Ötekileştirmeden, dünya sevgisinden uzak bir ve beraber dünyanın huzuru için hep beraber mücadele edeceğiz. Kardeşliğimize kast edenlere de fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

SAHİP ÇIKAMADIĞIMIZ BİZİM DEĞİLDİR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba’nın eşlik ettiği ziyaretlerde birbirinden farklı önemli konulara değinen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sahip çıkmadığımız bizim değildir. Buna devlet ve bu misakı milli sınırları da dahildir. Son günlerde yaşanan terör olayları ülkemizde ki kardeşliği hedef almaktadır. Ancak yine başarılı olamayacak ve insanımızla birlikte devletimizin emniyet güçleri bunlara gereken cevabı veriyor, vermeye devam edecektir. AK Parti bu memleketin partisidir. Aldığı güç ve tek referans halkımızdır” ifadelerini kullandı.

 

SORUMLULUĞUMUZ SANDIĞA SAHİP ÇIKMAKTIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hepimizin en büyük sorumluluğu 1 Kasım tarihinde sandığa sahip çıkmaktır. Sizlerden yakınlarınızla iletişim kurarak sandığa gidilmesi noktasında çalışma yapmanızı istiyorum. Bu seçim Türkiye’nin önünü açacaktır. Bu seçim aynı zamanda yerel yönetimlerin de gelecekte güçlü hizmetlerine devam etmesi içinde en önemli dönemecidir. Genel hükümetin güçlü olamaması, belediyelerin hizmetlerinde aksamalarına da sebep olacaktır” açıklamasını yaptı.

2004’TE YAŞADIĞIMIZ BÜYÜK PROBLEMLER BUGÜN YOK

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden de bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “2004’te Gebze’de karşılaştığımız birçok problemi bugün yaşamıyoruz. 10 yıl öncesinde ki Gebze artık gerilerde kaldı. Ancak her gün yeni ihtiyaçlar çıkması da doğaldır.  Bunlara da cevap vermek için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bir daha belirtmek gerekir ki bu hizmetler, güçlü hükümetlerle gerçekleştirilir. AK Parti yerelden kalkınmayı başardı,  gelecekte de bu başarı çıtasını daha yukarılara çıkaracaktır” dedi.

HALK 1 KASIM’DA AK PARTİ’YE

HAYDİ BİSMİLLAH DİYECEKTİR  

 

2000’li yıllarda yaşanan buhranlı günlere dönmek istemeyen halkın, 1 Kasım’da AK Parti’ye yeniden tek başına “Haydi Bismillah” diyeceğinin altını çizen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “2002’de ki kişi başına düşen milli gelirden bugünlerde çok daha iyi noktalara geldik. Bu yeterli değil elbette. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, seçim beyannamesinde birçok yeni yapılanmalar açıkladı. Vatandaşımız biliyor ki bu açıklanan yenilikleri sadece AK Parti yapar. 1 Kasım sonrası Türkiye’de önemli değişiklikler olacak ve halkımızın yaşam refahı daha da yükselecek. Milletimizde bu pozitif ivmenin yaşanması için inandığı parti olan AK Parti’ye büyük destek verecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817