Karaosmanoğlu;Köylerimizi ihmal etmiyoruz
 Nüzhetiye Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu ve Nüzhetiyeli iş adamlarını misafir eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ”2004 yılında kabul edilen il sınırlarının Büyükşehir olmasını sağlayan yasayla birlikte köylerimize hizmet vermeye başladık. Bu hükümetimizin çok büyük bir değişim ve öngörüsüydü. Göreve geldiğimizden itibaren köylerimizi ve köylümüzü ihmal etmedik. Şehirde ne varsa köyde de olacak diye hizmetlerimize ağırlık verdik” şeklinde konuştu.

 

“KÖYLERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ BİLEREK ÇALIŞTIK”

Toplumun tüm kesimine eşit hizmet üretmek için çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’deki tüm köylerimizin eksikliklerini bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Ekiplerimiz köylümüzün arzu ettiği yaşam kalitesine kavuşması için çalıştı. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Elbette gördüğümüz ve tespit ettiğimiz eksikliklerin de farkındayız. Bunların giderilmesi konusunda da çalışacağız” ifadelerini kullandı. Nüzhetiye Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin köylerine yaptığı hizmetler ve desteklerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817