KARAOSMANOĞLU’NA 41 NUMARALI GÖĞÜS NUMARASI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Ekim Pazar günü düzenleyeceği Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu için başvuru süresi devam ediyor. Vatandaşlar Cumhuriyet Koşusu’na katılmak için kayıtlara yoğun ilgi gösteriyor. Çok sayıda vatandaşın kayıt olduğu Cumhuriyet Koşusu’na Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılacak. Başkan Karaosmanoğlu, hafta sonunda Çınarlıdere’deki yürüyüş sırasında Cumhuriyet Koşusu Standı’na uğrayarak, kaydını yaptırdı. Başkan Karaosmanoğlu’na 41 göğüs numarası veridi. Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüşe katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Cumhuriyet Koşusu’na kayıt yaptıranlar arasında yer aldı.

 

BAŞKAN’LA KAYIT YAPTIRDILAR

Başkan Karaosmanoğlu’na Cumhuriyet Koşusu Standı’nda ayrıca koşu ile ilgili bilgi verildi. Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyen vatandaşlar da kayıt yaptırma imkanı yakaladı. Kayıt yaptıran vatandaşlar 3 km’lik halk koşusuna katılma hakkı kazandı.

 

BAŞVURU SÜRESİ DEVAM EDİYOR

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu için başvuru işlemleri devam ediyor. Kayıtlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.trde yayımlanan bilgilere göre veya İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dâhilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından yapılıyor. Başvuru süresi 23 Ekim Cuma günü 17.00’de sona erecek.

 

PARA ÖDÜLÜ VAR

Yarışmalarda ilk 10 dereceye giren koşucular, derecesine göre madalya ve nakdi ödülle desteklenecek. 10 km koşusunda birinci gelene (bayan-erkek) 7 bin TL, 3 km Halk Koşusu’nda birinci olanlara ise (bayan-erkek) 1000 TL ödül verilecek. 10 km koşusu (bayan-erkek) 10.00’da, 3 km’lik halk koşusu (bayan – erkek) 11.30’da ve 1 km’lik Çocuk Maratonu ise 12.00’de başlayacak.

 

DETAYLI BİLGİ

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye 444 11 41 No’lu çağrı merkezinden, 0536 422 68 50 No’lu telefon ve 335 34 42 No’lu Cumhuriyet Koşusu danışma hattından ulaşılabilinir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817