banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARAOSMANOĞLU’NDAN BAYRAM TEBRİĞİ
 Başkan Karaosmanoğlu mesajında, bayramın önemine ve Ramazan ayının insan üzerinde bıraktığı olumlu izlerin yıl boyunca devam ettirilmesinin önemine değindi. Karaosmanoğlu, “Sahur mahmurluğu, iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma, dua ve bereket derken bir Ramazan ayını daha uğurladık. Çok şükür bayrama ulaştık. Şimdi ailelerimiz, dostlarımız, komşularımız, akrabalarımızla bayramın mukaddes sevincini paylaşıyoruz. Gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla dolu. Bugün küskünlükleri ve dargınlıkları bir kenara bırakıp büyüklerimizin ellerini öpeceğiz. Vefat etmişlerse kabirlerini ziyaret edecek, onlara dualar edeceğiz.

 

BUGÜNLER ŞEFKAT HÜRMET GÜNLERİ

Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Irak’ta, Libya’da, Suriye’de, Yemen’de, Afganistan’da, Karabağ’da ve dünyanın her neresinde olursa olsun eziyet gören, acı çeken din kardeşlerimizin huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük dileğimiz. Bugünler şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleri. Çocukları sevindireceğiz, dargınlıkları, küskünlükleri unutup barışacağız” dedi. Başkan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ”Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerinin, yetimin, fakirin yüzünü güldüren yardımlarımıza devam edelim. Ramazan’da yaşadığımız huzur ve sükûnu ömrümüz boyunca koruyalım.Bütün hemşehrilerimin bayramını içtenlikle kutluyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum.Allah, hepimize birlikte nice bayramlar görmeyi nasip etsin.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826