Karaosmanoğlu’ndan Doğan’a övgü
 AK Parti İzmit İlçe SKM programı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sultan Ahmet Cami’nde vatandaşla buluştu. Akşam namazı sonrasında cami cemaatiyle cami derneği lokalinde bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ve Doğan, burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Başkanlar burada, kentimizde ve bölgede yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek, taleplerini dinledi. Programa aynı zamanda AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Necdet Kanpara, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Sabit Elgin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

‘AİLENİZİN BİR FERDİYİZ’

Burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında belediye hizmetleri hakkında bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sizlerden aldığımız güçle hizmet etmeye çalışıyoruz. Şehrimize en güzel hizmetleri yapmak için çaba sarf ediyoruz. Bu son 5 yılda önemli bir gelişme kat ettik. Bu dönemde Yenişehir, Yahya Kaptan geçişini yaptık. Hedefimiz terminale kadar tramvayı getirmek. Okullarımıza ciddi anlamda destek verdik. Camilerimiz için de aynı şekilde elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. ‘Biz sizin ailenizin bir ferdiyiz’ diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti hükümetinin gelişerek yolunda ilerleyeceğini söyledi.

 

‘HALKIMIZLA BERABER’                                                       

 Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hükümet olmasaydı bu hizmetlerin hiç biri yapılamazdı. Kentimizde de İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan çok çalışıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak geziyor. Kendisini takdir ediyorum” dedi. geçmiş dönemde Yenişehir Mahallesi’nin durumunu hatırlatan Karaosmanoğlu, “Geçmişte buralara çizmelerle geliyorduk. Yaptığımız çalışmalarla sıkıntılarımız büyük oranda azaldı. Ülkemizin istikrarlı bir hükümete ihtiyacı var. Önümüze çıkan tüm engelleri halkımızla beraber aşacağız. İçimizde çevrilen ayak oyunlarıyla halkımızla beraber mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817