banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU’NDAN, KÖRFEZ’E BİR GERDANLIK DAHA
  

Son on iki yılda İzmit Körfezinde yaptığı çalışmalarla vatandaşla denizi buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sahil düzenlemelerinden bir tanesini daha kentimize kazandıracak. Başiskele ilçesinde Karşıyaka sahili inceleyen ve proje konusunda hemen çalışılmasının talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu’na, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İSU Gelen Müdürü İlhan Bayram’da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’ın da inceleme gezisinde yer alırken, yapılacak projenin detayları hakkında Başkan Karaosmanoğlu teknik ekibe talimatlar verdi.

 

İNSAN VE ÇEVRE DOSTU ŞEHİR

Estetik ve kimlikli kentler arasına girerek halkın huzur içerisinde yaşamlarının sağlandığı Kocaeli’de, insan ve çevre dostu alanların oluşturulmasında büyük emekler harcandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İki sevgili olarak tanımladığımız deniz ve insanımızı buluşturacak yeni alanların oluşturulması için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sahillerimizde ki dönüşüm, Karşıyaka mahallemizle devam edecek. Bu bölgemiz Başiskele’de yaşayan vatandaşlarımızın çok beğeneceği bir alan olacak. Aile büyükleri torunlarıyla, anne ve babalar çocuklarıyla bu sahilde mutlu günler geçirecek” açıklamasını yaptı.

 

AĞAÇLANDIRILACAK VE HUZURLU BİR SAHİL OLACAK  

İnceleme gezisinde proje çalışmasına hemen başlanılması talimatını da veren Başkan Karaosmanoğlu, Makine Kimya Hurdalığı ve Hayat Kimya Fabrikası arasında ki kalan sahilin iyileştirilmesi için hemen temizliğe başlanmasını istedi. Ağaçlandırılarak sosyal donatıların konacağı, gençlerinde zamanlarını dolu dolu yaşayacağı huzurlu alan, kentimizin önemli bir kazanımı olacak. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Selmin Zeynep Martı’nın da hazır bulunduğu incelemede, mahalle sakinlerinin talepleri dile getirildi. Proje tamamlandığı yeni bir yaşam merkezi ortaya çıkmış olacak.   

 

misine de katkıda bulunuluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751