banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu’ndan seri ziyaretler
 Halkla bütünleşerek kenti yönetme noktasında örnek faaliyetler gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bir dizi seri ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak İnsani Yardım Vakfının (İHH) Gebze Şubesini daha sonra Trabzonlular Derneğinin düzenlediği festivalin alanını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Erbakan Vakfı’na da misafir oldu. İstişare ve sosyal konuları içeren ziyaretlerde, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na eşlik ettiler.

 

“HALKIMIZ YARDIMSEVERDİR, ACIYI PAYLAŞIR”

Ülkemizde ve dünyanın birçok bölgesinde dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatan İnsanı Yardım Vakfı’nın Gebze Şubesinin hizmete alınması, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve çok sayıdaki davetlinin katılımıyla gerçekleşti. İHH’nın Gebze Temsilcisi Turgut Veyisoğlu’nun açılış konuşmasıyla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Her fırsatı hayra çevireceğiz. İmkânlarımızı fırsata çevireceğiz ki, hayır anahtarı olalım. İnsanlık ve şehrimiz üzerinde sorumluluklarımız, Allah’ımızın bize verdiği görevler ve ödevler var. Bir Müslüman ve insan olarak kendi halkına zulmedenlere karşı sorumluluğumuz vardır. Nerede kanayan yara varsa bizler merhem olacağız. Emin ve güvenilir el ve yaraya çare olan kurum olarak İHH insanlığa hizmet etmektedir. Halkımız yardımseverdir ve acıyı paylaşır” dedi. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım da, ülkemizdeki zararlı alışkanlıkların çoğalması ve inançlı neslin oluşması noktasında dikkatleri çeken bir konuşma yaptı.

 

“GEBZE MEYDANINDA FESTİVAL ALANINI GEZDİ”

Gebze Trabzonlular Derneğinin kent meydanındaki festival alanını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, yerel ürünler satan esnaflara da işlerinde bereketler diledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte kurulan stantları tek tek gezen Başkan Karaosmanoğlu vatandaşla da yakından ilgilenirken, esnafın ikramlarının da tadına baktı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu tür gerçekleştirilen festivallerin kent kültürüne katkı sağladığını söyleyerek festivalin başarılı geçmesini diledi.

 

ERBAKAN VAKFINI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerine Erbakan Vakfının Gebze Şubesiyle devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada vakıf yönetimiyle bir araya geldi. Erbakan Vakfı Gebze Şubesinin Başkanı Engin Kılıç tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, Prof. Dr Necmettin Erbakan’la kişisel yaşadığı hatıralardan örnekler verdi. Erbakan’ın siyasi tarihimizin çok önemli isimlerden birisi olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, onu her zaman hayırla yâd ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751