KARAOSMANOĞLU'NU ÇILDIRTTILAR

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısına yaklaşık bir hafta önce işten çıkarılan Antikkapı çalışanı Avni Boz damga vurdu. İbrahim Karaosmanoğlu, sosyal paylaşım sitelerindeki yazıları nedeniyle işten çıkarılan Boz’un salondan çıkarılmasını istedi. Karaosmanoğlu, “Bir tek anamıza sövmediği kaldı” dedi

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Şefik Postalcıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıyı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yönetti. Mecliste 156 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.  Gündeme önerge verilmesi sırasında söz alan CHP Gurup Başkan Vekili Fahri Örengül, “Bir kısım ağır hasarlı binalar orta hasarlıya çevrildi yönünde bilgiler geldi. Olası bir depremde bir öğrenci faciası yaşanacak. Sonuçta bu gençler Kocaeli’ne emanet edilen gençler. Araştırılmasında fayda var” dedi.

MECLİS ÜYELERİNE DE TABLET
Örengül’e cevap veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Belediyemiz bu anlamda öncülük yapıp belediyelere iletebilir” dedi. Konu oy birliği ile gündeme alındı. Karaosmanoğlu ise daha önceki talebini tekrar ederek meclis üyelerini belediye etkinliklerine katılmaya davet etti. Toplantıda yapılan hizmetlerle ilgili kısa bir slayt gösterisi izletildi. Filipinler’de de yaşanan doğal afete duyarsız kalmayan meclis üyeleri Kasım ayına kadar yardım kararı aldı. Daha sonra meclis üyeleri ile meclisi takip eden basın mensuplarına tablet bilgisayar hediye edildi.

ANAMA KÜFRETMEDİĞİ KALDI
Gündeme alınan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Bu gün itibari ile sözleşmeyi bitirip kalan ödemeleri gerçekleştireceğiz” dedi.  Karaosmanoğlu’nun adam kayırdığını dile getiren Örengül, bir süre önce Antikapı’dan kovulan Osman Boz ile ilgili, “Küfür etmedi, eleştiride bulundu diye işten çıkardınız. İşe iade davı açıp geri dönebilir” şeklinde konuştu. Ne olursa olsun kendisine küfreden birini işe geri almayacağını söyleyen Karaosmanoğlu, “Bir anamıza küfretmediği kaldı. Bir insan yediği sofraya pislememeli. Yazılarında küfür de var her şey de var. Gitsin davasını açsın” ifadelerine yer verdi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817