KARAOSMANOĞLU’NUN ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
 Gebze Düzceliler Derneğine ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaşanan yoğun katılım nedeniyle dernek binası dışında katılımcılara miting gibi konuşmak yaptı. Başkan Karaosmanoğlu yoğun kalabalığa, “Sandığa giderek Bismillah deyip Aşura’nın bereketi gibi oyumuzu atacağız. Gebze ilçemizin güzel insanları ve sizler mutlaka bir oydan ne olur demeyin ve sandığa giderek oyunuzu kullanın. 1 Kasım seçiminin sonuçları hepimizi sevindirirken, ülkemizin önü açan ve bütün dünyaya verilen net bir mesaj olsun” dedi.

EN GÜZEL HİZMETLER AK PARTİ DÖNEMİNDE OLDU

Gebze’nin Anadolu’nun bir özeti olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Anadolu’nun bütün özellikleri ve güzel renkleri buradadır. Her köşesinden her güzellik Gebze’mizde mevcuttur. Bu güzelliklerden bir tanesi de sizlersiniz. Çocuklarımız artık burada doğup büyüyor. Doğduğumuz yerle ilgimizi kesinlikle kesmeyeceğiz. Ancak doyduğumuz yeri de asla ihmal etmeyeceğiz. Her yönüyle ilçemize sahip çıkacağız. Şehirlerimiz, mahallelerimiz, kavşaklarımız, sahillerimiz ve yeşil alanlarımız daha güzel olacak. Avrupa’dan daha güzellerini yapacağız. Hastanelerimiz beş yıldızlı oteller gibi oldu. Her vatandaşımız artık özel hastanelerde de ameliyat olabiliyor. Ülkemiz adına çok önemli adımlar AK Parti döneminde oldu. Halkımızın en zaruri ihtiyaçları neyse onları yaptık” şeklinde konuştu.

İHTİYAÇLARI HALKIMIZLA BİRLİKTE BELİRLİYORUZ

Gebze Belediyesi ile birlikte tüm ekipleriyle vatandaşın emrinde olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Şehirlerimizin her türlü ihtiyaçlarınızı halkımızla birlikte bir bir belirliyor ve yapıyoruz. Görünmeyen ama çok önemli hizmetlerimizin başında Türkiye’nin en büyük arıtma tesissimiz Gebze’de. 100 Milyon harcayarak yaptığımız bu proje, bu bölgemize çok önemli bir kazanım oldu. Gebze’mizin evsel atıklarını burada arıtıyoruz. İşte şehircilik ve hizmet budur” diye konuştu.

 

VATANDAŞIMIZ ULAŞIMDA DAHA RAHAT EDECEK

Gebze Düzceliler Dernek Başkanı Cemal Yeşilyurt tarafından misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, “Aldığımız ve teslimatları başlayan 240 otobüslerimizle sizlere şehrimizde daha güzel hizmet vereceğiz. Vatandaşımız ulaşımda daha rahat edecek. Bereketli bir şehir olan kentimizde Metro sistemleri için mühendislik çalışmalarına başladık. Ulaştırma Bakanlığımızla beraber yapacağımız projenin 2018 yılında inşallah temelini atacağız. Yoğun olan ilçelerimizde yerin altından Metro sistemlerini kullanacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Metro’da önemli bir yol kat edilecek” açıklamasını yaptı.

BİSMİLLAH DİYEREK İRADEMİZİ

AK PARTİ’DEN YANA KULLANALIM

 

Her vatandaşımızın sandığa giderek iradesini AK Parti’den yana kullanmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Medeniyet yolumuza hem yerel de hem genel de devam edeceğiz. Tek başına iktidar olmazsa gerçekleştireceğimiz projelerin hayata geçmesi çok zordur. Sandığa giderek Bismillah deyip Aşura’nın bereketi gibi oyumuzu atacağız. Gebze ilçemizin güzel insanları mutlaka sandığa giderek bir oydan ne olur demeden oyumuzu AK Parti’den yana kullanalım. Sizin probleminiz bizim problemimizdir. 1 Kasım seçim sonuçları hepimizi sevindirsin, ülkemizin önü açılsın ve bütün dünyaya verilecek net bir mesaj olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817