banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmaoğlu, projeleri denetledi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve Avrupa’nın En Büyük Kâğıt Müzesi olacak SEKA Kâğıt Fabrikasını yerinde inceledi. Cumhuriyet tarihinin ilk sanayi kuruluşlarından olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 yıldır devam eden restore çalışmalarının tamamlanmasının ardından Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın da en büyük kâğıt müzesi olarak yakında hizmete girecek.

 

TARİHİ MAKİNELER ONARILDI

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İslam Yücel ve teknik personellerin eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Karaosmanoğlu Kadıköy katlı otopark ve Seka Kâğıt Fabrikası Müzesi hakkında yapılan çalışmalarının son durumunu yerinde gördü. Yaklaşık 1,5 yıl süren restore çalışmaları kapsamında üretimde kullanılan tarihi makineler onarılarak ilk günkü görünümüne kavuşturuldu. Avrupa'nın en büyük kağıt müzesinin 2015 yılının ortalarında hizmete açılması da planlanıyor. Halka açık olacak olan müzede kağıt hakkında merak edilen tüm verilere vatandaşlar rahatça ulaşabilecekler. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca inceleme gezisinde Bilim Merkezine gelen minik çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı da çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

KATLI OTOPARK TAMAMLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kadıköy katlı otoparkını da gezdi. Burada incelemeler yapan Başkan Karaosmanoğlu, projenin her metrekaresinin verimli kullanılmasını istedi. 7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 121 taşıtlık otopark yer alacak. Binada toplam bin 106 araçlık otopark yer alıyor. Yapının teras katında 2 bin 220 metrekare kapalı alanda 500 kişilik düğün salonu ve 130'ar kişilik 2 adet seminer salonu da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751