Kardeş Belediye Ruen’den Başkan Baran’a Ziyaret
 Bulgaristan’ın Ruen kentiyle Körfez arasındaki dostluk sürüyor.

Kardeş şehirlerimizden biri olan Bulgaristan’ın Ruen kentinden gelen grup Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile sohbet eden kardeş şehir misafirleri Körfez’i çok sevdiklerini ve Körfez’de karşılaştıkları dostluk ve samimiyetten ötürü duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Ruen Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Mustafa, Bulgaristan Bölge Milletvekili Durhan Mustafa, Ruen Belediye Meclis Üyesi Tuncay Paçalı, Çelebi Köy Muhtarı Sabri Hasan, Türkiye HÖH (Hak ve Özgürlükler Hareketi) Partisi Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür, Taşköprü Yalova Belediye Başkanı Necdet Güler’den oluşan heyete Başkan Baran, Körfez ile ilgili genel bilgiler verdi.

Körfez’i Örnek Alarak Kentimizde Çalışmalar Yapacağız

Kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve dostları görmek için geldiklerini belirten Ruen Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Mustafa kendilerini bu sıcak karşılamadan ötürü çok teşekkür etti. Körfez’de karşılaştıkları dostluk ve samimiyetten ötürü duydukları mutluluğu ifade eden Eyüp Mustafa “Kardeş Belediyemizle tanışmak bizleri çok memnun etti. Körfez nüfus bakımından çok kalabalık ve büyük bir ilçe. Körfez’i örnek alarak kentimizde çalışmalar yapacağız. Gördüğüm kadarıyla Körfez’e çok büyük hizmetler ve projeler kazandırmışsınız. Bulgaristan’da yakın zamanda genel seçimler var sizlerle istişare ederek fikirlerinizle bizlere destek olmanızı istiyoruz” dedi.

Karşılıklı edilen sohbetin ardından Başkan Baran, kardeş kent ilişkisi ile ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat ve spor gibi alanlarda ortak faaliyet ve projeler gerçekleştirmenin önemine değindi.

Başkan Baran, “Ülkeler Ve Şehirler Arası Kopmayan Dostluklar Kazandık”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, “Bu ince ve nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır Belediye Başkanı olarak şehrimiz için gerekli çalışmaların yanı sıra ülkeler ve şehirler arası kopmayan dostluklarda kazandık. Bulgaristan’ın Ruen kenti’de bunlardan bir tanesi” Ruen Belediyesini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Baran, “Çalışmalarınızı takdir ediyorum. Kardeş Belediye olduktan sonra da daha bir önem göstererek ilgileniyoruz. Yakın bir zaman da bizde Körfez Belediyesi olarak sizleri ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Körfez’e gösterdiği ilgi ve bizlere gösterdiği yakınlık takdir edilecek bir durum. Ziyaretinizden dolayı kardeş Ruenli kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve Ruen’e selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817