Kardeş Konseyler Bir Araya Geldi

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Genel Sekreter Aslı Kuş ile beraberindeki meclis başkanları ve yönetimi, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimine konuk oldu. Gerçekleşen buluşma sırasında iki konsey yönetiminin yaptığı çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

AKIN’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Çok değerli projeleri ile kente değer katan Gölcük Kent Konseyi’ne çalışmalarında başarılarının devamını dileriz. Bizleri ağırlayan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayram ve yönetim kurulu üyelerine, meclis başkanlarına ve çalışma grup yöneticilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817