KARDEŞİNDEN 2,5 YIL SONRA VEFAT ETTİ..!

Yaklaşık 4 yıldır bademcik tümörü nedeniyle kanser tedavisi gören ve son zamanlarda yatağa bağlanan Gültekin Sonar, Güney Mahallesi’nde ki evinde vefat etti.

İlçede, Güney Mahallesi’nde uzun yıllardır fotoğrafçılık yapan Foto Umut adlı iş yerinin sahipleri olan Hasan Sonar ve Gültekin Sonar bu mesleği yapan iki kardeş olarak tanınıyordu.

3 sene önce şeker ve kanser hastalığı nedeniyle rahatsızlanan ve komaya girerek hayatını kaybeden Hasan Sonar’ın ölümünden kısa süre sonra mesleğini bırakan kardeşi Gültekin Sonar’da rahatsızlanmış ve kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

2 çocuk babası Gültekin Sonar’ın da ölümüyle 3 yıl arayla iki kardeş te aynı kaderi paylaşmış oldu. Gültekin Sonar, bu gün Güney Mahallesi Muharrem Camii’nde kılınacak olan ikindi namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817