KARDEŞİNE SIKILAN KURŞUNLA VURULMUŞ

Darıca’da üzüntüyle karşılanan cinayet ile ilgili ayrıntılar da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Alınan bilgi ve iddialara göre olay İlkay Kalay’ın kardeşi olan İlker Kaya’nın, husumetli olduğu şahsılarla tartışması sonrasında yaşandı.

Olay sırasında da İlker Kalay ile husumetli olduğu şahıs arasında tartışma yaşandı ve alkollü oldukları iddia edilen şahıs tabancasını çekip ateş edince kurşun İlkay Kalay’a isabet etti.

Açılan ateş sonrasında vurulan ve hayatını kaybeden İlkay Kalay’ın, yeni evli ve 1.5 yaşında çocuğu olduğu, bir şirkette çalıştığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan şahısların polis tarafından yakalandığı ve soruşturmanın devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kazgan’ların yeğeni

Korkunç olayda hayatını kaybeden İlkay Kalay’ın, Körfez İlçe’de geniş bir kesim tarafından tanınan Kazgan’ların akrabası olduğu öğrenildi. Ali Can Kazgan, Eren Kazgan kardeşlerin dayısının torunu olan İlkay Kalay’ın ölümü Körfez’de yasla karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817