“Kardeşliğimiz daima sürecek”
 Bosna Hersek Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ve beraberindeki heyeti ağırlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Geçmişten gelen kardeşliğimiz 1997’den bu yana eksilmeden devam ediyor.  Tarihsel ve kültürel bağlarımızı koparmadan daima iletişim ve işbirliği içerisinde olacağız” dedi

 

Başkan Bulut, Bosnalı misafirleri ağırladı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Bosna Hersek Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic, Bosna Hersek Enerji, Madencilik ve Sanayi eski Bakanı Erdal Trhulj, Klas-Sprind Direktörü Rusmir Hrvic, Bosnaplast Direktörü Huso Cesir, Velet Trade Direktörü Begic Murat ve belediye ekonomi bölümü başkanı Dzemaludin Kahrovic’i ağırladı. Gerçekleşen program dahilinde konuklara, Başkan Bulut’un yanı sıra İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Misafirleri ilk olarak Derince Belediyesi’nde ağırlayan Başkan Bulut, “Kardeşliğimiz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanımız ve eski Belediye Başkanımız Nihat Ergün’ün döneminden itibaren kurduğumuz sağlam ilişkilerle devam ediyor. Geçmişten gelen kardeşliğimizi en güzel şekilde sürdürüyoruz. Tarihsel ve kültürel bağlarımızı koparmadan daima iletişim ve işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

 Konuklar Bakan Işık’ı ziyaret etti

Bosna Hersek Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ve beraberindeki heyet daha sonra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut başkanlığında Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Tanışma ve karşılıklı istişarelerin yapıldığı toplantıda, ortak projelerin hayata geçirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından heyet, Kocaeli Valilik binasına giderek Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretler sonrasında Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, konuklara Harikalar Sahili ve Çenesuyu Fabrikası’nı gezdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817