Karı koca Kandıra'da boğuldu
 Sakarya’dan Kandıra Kumcağız Sahili’ne denize giden Mesut Say ile eşi Selda Say denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Ağır yaralı olarak Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan karı koca hayatını kaybetti

Sakarya’dan Kandıra’nın Kumcağız Sahili’ne giden 36 yaşındaki Mesut Say ile 32  yaşındaki eşi Selda Say, akşam saatlerinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkarılan iki şahıs ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sakarya’dan Kandıra Kumcağız’a denize giden Mesut Say ile eşi Selda Say, sahillerde gün boyu güvenlik önlemi alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi(KOSKEM)’in görev süresinin dolduğu saat olan 18.00’den sonra denize girdi.

KUTARILAMADI

Ekiplerin ayrılmasından kısa bir süre sonra 18:10 sıralarında denize giren Mesut Say ile eşi Selda Say, dalgalı denizde bir süre sonra kayboldu. İki kişinin denizde kaybolduğunu gören vatandaşlar hemen sahilden ayrılan ekiplere haber verdi. Kısa sürede sahile ulaşan ekipleri  iki şahsı denizden çıkardı. Durumları ağır olan iki şahıs hemen olay yerinde hazır bulunan ambulansla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan karı koca hastanede yapılan tüm müdahalelerle rağmen hayatını kaybetti. Mesut ve Selda Say'ın cesedi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAVZA 10 yıl önce

allah rahmet eylesin çok gençlermiş allah ailesine sabirlar versin

Avatar
Melise @RAVZA 7 yıl önce

bunlar

banner2817