banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Karısını Bıçaklayan Kocaya Feci Dayak
İzmit Gültepe Mahallesi'nde Ceyhun Y. (27) isimli şahıs, iddiaye göre eşi Elveda Y.'ye ile akşam saatlerinde evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Ceyhun Y. bıçakla eşini bacağından yaraladı. 

Elveda Y.'yi evde kanlar içinde bulan Ceyhun Y.'nin ağabeyleri Yaşar Y., Ramazan Y. ve Elveda Y.'nin dayısı Semih K. sinirlerine hakim olamayarak Ceyhun Y.'yi feci şekilde dövdü. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri olaya müdahale ederken, Ceyhun Y. Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine, Elveda Y. ise Seka Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Şahsı feci şekilde darp ettiği öne sürülen üç akrabayı polis, ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. 

Olayla ilgili polis ekipleri 2 ayrı dosya hazırlandı. Ceyhun Y.'yi döven kardeşleri ile eşinin dayısı şikayetçi bulunmadığı için serbest bırakılırken, Ceyhun Y. ise hastanede biten işlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ceyhun Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826