Karısını öldürüp başucuna not bıraktı
 Gölcük Donanma Mahallesi’nde meydana gelen olayda 42 yaşındaki Ayşe Zorlu adlı kadın boşanmak istediği eşi Cevdet Zorlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Eş katili koca, karısının cesedinin üzerine not bırakarak kayıplara karıştı.

Gölcük Donanma Mahallesi Donanma Caddesi’nde ikamet eden Ayşe Zorlu (42), boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Alınan bilgiye göre ilk eşinden ayrıldıktan sonra inşaat işçisi olan Cevdet Zorlu (46) ile evlilik yaptı. İlk eşinden 2 çocuğu bulunan Ayşe Zorlu’nun ikinci eşinden de 1 çocuğu oldu. Yaklaşık 5 senedir evli olan çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasına geldi.

Daha önce de eşinden şikayetçi olan Ayşe Zorlu’nun eşi hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

 

Cesedinin yanına not bıraktı

Bir süredir ayrı yaşayan Cevdet Zorlu’nun eline boşanma evrakı ulaşınca eşiyle konuşmak üzere Donanma Mahallesi Donanma Caddesi Gençol Apartmanı 2.kattaki daireye geldi. İddiaya göre eşiyle tartışan Cevdet Zorlu, eline geçirdiği bıçakla eşini bıçakladı. Daha sonra da mektup yazan Zorlu, “Adalet yerini bulacak. Karımın beynini yıkadılar. Ben bu zamana kadar karıma bir fiske bile vurmadım” yazarak olay yerinden kaçtı.  Cevdet Zorlu daha sonra ağabeyini arayarak cinayet işlediğini söyledi.

 

Yakınları sinir krizi geçirdi
Bunun üzerine ağabey durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen salık ekipleri talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Acı haberi alan Ayşe Zorlu’nun çocukları, anne ve babası sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ayşe Zorlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Cevdet Zorlu’nun yakalanması için çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817