Karla mücadele ekipleri hazır bekliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi muhtemel kar yağışıyla ilgili çeşitli önlemlerini aldı. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı kar ekipleri, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için hazır bekletiliyor. İl etapta Rotatif, unimod, botcat grayder, tuzlama ve pikaptan oluşan 66 araç ve 196 personel karla mücadele edecek.

 YOLLAR KONTROL ALTINDA

Kartepe ve Umuttepe bölgelerinde 24 saat yollar kontrol adlında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyonu hazır tutuyor. Yoğun kar yağışında Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yolların açılması için yardımcı olacak. Ekipler gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya halinde görev yaparak yolların sürekli açık kalmasını sağlayacak.

24 SAAT MESAİ

Greyder, loder ve tuzlama araçları ile yolları açık tutmaya çalışacak olan ekipler 24 saat mesaide olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları,  zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817