KARNINDAN 6 KİLOLUK KİTLE ÇIKTI

Son zamanlarda aşırı kilo aldığından şikayetçi olan Şehnaz GÜREL Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Jinekoloji Polikliniğine başvurdu. Hastanın yapılan muayenesinde karın içinde bütün karnını dolduran dev kitle saptandı. Şehnaz GÜREL, Jinekoloji servisine yatırılıp gerekli hazırlıkları yapıldıktan sonra ameliyata alındı. Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Ahmet KALE ve ekibi Dr. Aybike ATİK KARSLI, Hemşire Elif CAN ÖZGER hastanın karın içinde, sol yumurtalığından kaynaklanan, kasığından diyaframa kadar uzanan, bağırsaklarına baskı yapan 35x30x15 cm boyutlarında 5.650 kg olan kitlenin sol yumurtalığıyla birlikte alındığını belirtti. Doç. Dr. Ahmet KALE “Yumurtalık kistlerinin kadınlarda sık görülen bir rahatsızlık olduğunu, genellikle sessiz seyrettiğini, bu yüzden kadınların yılda bir defada olsa karın bölgesini kontrol ettirmelerinin yararlı olacağını belirtti”.

Öte yandan geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Şehnaz GÜREL ağrılarından ve şişkinliğinden kurtulduğunu belirtip çalışan personellere teşekkür ederek taburcu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817