KARS,ARDAHAN,IĞDIR VAKFINDA  BOZKURT YENİ BAŞKAN
 BOZKURT YENİ BAŞKAN

Körfez ilçe'de yaklaşık bir yıl önce Kars, Ardahan, Iğdır vakfı başkanlığını yürüten Kıyas Bozkurt yerini Bülent Aydın'a bırakmıştı. Bülent Aydın görevini Körfez ilçenin sevilen iş adamlarından Erdoğan Bozkurt’a bıraktı.

Ahmet YARAR

Bir yıldır başkanlık görevini devam ettiren Aydın ise bugün yerini körfez ilçe'nin sevilen ve sayılan iş adamları'ndan KTO meclis üyesi olan Erdoğan Bozkurt'a bıraktı. Kongre'nin yoğun olduğu ve tüm hemşehrileri'nin desteğini alarak başkan seçilen Bozkurt birde konuşma yaptı.

BOZKURT'' BİZ BİRLİK İÇİNDE VE DİRİ OLACAĞIZ
Kars, Ardahan, Iğdır vakfı başkanı seçilen Erdoğan Bozkurt bugüne kadar vakkfımızda taşı taş üstüne koyan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte öncelikle vakfımız adına en sağlam ve en güzel temele oturtacağız. ardından tüm hemşerilerimize yeniden ulaşarak irtibat kurarak yeniden birlik ve beraberliğimizi kuracağız'' dedi.


İŞTE BOZKURT'UN YENİ YÖNETİM KURULU

KOCAELİ –KARS-ARDAHAN-IĞDIR VAKFI YENİ YÖNETİM KURULU
BAŞKAN - ERDOĞAN BOZKURT
TANER SARIÇAYIR
MEHMET IRAK
İSMAİL DEMİR
HETEM KARAHANCI
İSA BOZKURT
VEHBİ KIRANŞAL
ADEM İVAK
ABDİN ÖZTÜRK
ABDURRAHMAN YAKUPOĞLU
TÜRKAY KAYA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817