KARSLI GENÇLERDEN KIZILAY'A TAKVİYE BAĞIŞ

Kan bağışına, ilimizde ki şehit aileleri ve yakınları ile bu tür çalışmalar da sık sık gördüğümüz Körfez Eczanesi sahibi Caner Göçmez’de katıldı.

Kan bağışı etkinliğine katılan dernek yönetimi, dernek gençlik kolları üyeleri ve Şehit Emre Arlı’nın babası Şaban Arlı, konuklar Antikkapı Restoran’da toplandılar. Burada yapılan toplantı sonrasında duygusal konuşmalar yapıldı.

Dernek Gençlik Kolu Başkanı Muhammet Ali Balcı, gençlerin örnek bir davranışta bulunduklarını ve amaçlarının hayat kurtarmak olduğunu söyledi. Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan’da konuşmasında, derneklerin yalnızca kültürel faaliyetlerle gündeme gelmemesini ve topluma olan görevlerini bu tür çalışmalarla yapmaları gerektiğini belirterek, “Dernekler sosyal etkinliklerle, topluma hem olumlu mesajlar vermeli, hem de örnek olmalıdır. Gençlerimiz bunun güzel bir örneğini gösterdiler. Bu ülke için canlarını hiçe sayan askerlerimizin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Daha sonra Kızılay tarafından bahçede hazırlanan seyyar araçta, kan vermek isteyen gençler ve dernek yöneticilerinin kanları alındı. Yapılan bağış ile Kızılay’ın kan deposuna katkı sağlanmış oldu.

Alican Kazgan;

"Kocaeli Karslilar Derneği olarak Gençlik kollarımızla birlikte yapmış olduğumuz tanışma ve Kan Bağışı Programına Katılım sağlayan Başta Şehidimiz Emre Arlı nin babası Şaban beye, degerli protokole, Tüm siyasi parti Gençlik kollarına, STK temsilcilerine, gençlik kollarına ve hepsi birbirinden kıymetli genç kardeşlerime katılımlarından dolayı sonsuz şükranlarımı bildiririm..
Bugün burada sıradan bir programı icra etmedik Amacımız tanışıp kaynaşmak ve Hayırlı işlere vesile olmaktı, Bu munasebetle 103 Yıl önce Bu vatan için gözlerini kirpmadan Canını feda eden ve Bugünde afrinde mücadele eden yiğit kahraman askerlerimiz için VATAN SANA KANIM FEDA sloganını eyleme dönüştürerek kanımızı feda ettik..
Inşallah Bu vesile ile Gerek hasta olan kardeşlerimize Gerek ihtiyaç sahibi birine can vermesi umuduyla Allah niyetlerimizi kabul etsin insallah.."

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817