KARSLILAR'DA BAŞKAN YİNE ALİCAN KAZGAN

Mevcut başkan Alican Kazgan’ın tek aday olarak girdiği genel kurul, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Büyük ilgi gören kongrede Karslılar Derneği yönetimini kent protokolü de yalnız bırakmadı.

PROTOKOL AKINI VARDI

Kars yöresinin folklor gösteriminin de sunulduğu bu özel kongreye katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi Müdürü Öztekin Kaşukçi, BBP İl yöneticileri, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, kentimizin saygın esnaflarından Mehmet Çöven, il başkan yardımcılarından Güner Çiçekli, Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut ile çok sayıda davetli katıldı.


 

DİVAN BAŞKANI DEMİR

Genel kurulda divan başkanlığını Yücel Alpay Demir yaptı. Üyelerin desteği ile yeniden başkan seçilen ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalarda tüm kentte örnek gösterilen, ayrıca yeni dönemde büyük hedeflerinin olduğunu dile getiren ve Kocaeli Karslılar Derneği’ni artık çok daha iyi noktaya getirmek için çaba göstereceklerini belirten Başkan Alican Kazgan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

“Bizler burada Kars’ımızın adet ve gelenek göreneklerini yaşatmak adına büyük bir mücadele veriyoruz. Karslı olduğumuz kadar da Kocaeliliyiz. Bu şehir için gereken ne ise yapmaya hazırız. Burada cem olmuş ve bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte çok daha güzel günlere ulaşacağız” dedi. Bu arada Körfez Belediye Başkanı Vekili Faruk Denli de konuşması ile davetlileri selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817