KARSLILAR GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
Geçtiğimiz hafta kongresini yaparak başkanlığa Körfezli İşadamı Doğan Bozkurt'u getiren  Kocaeli Kars Ardahan, Igdır  Vakfı  yönetimi önceki gün bir araya gelerek görev dağılımını yaptı. 

Körfez İlçenin sevilen isimlerinden  oluşan yönetim Körfez İlçede ses getireceğe benziyor. Başkanlığını Körfez'in sevilen işadamlarından olan Doğan Bozkurt'un yaptığı Dernekte birbirinden değerli isimler bulunuyor. Önceki akşam

yapılan Yönetim kurulu toplantısında Başkan Yardımcılığına Mehmet Irak, İsmail Demir, Genel Sekreterliğe Taner Sarıçayır, Saymanlığa Etem Karahancı, Hukuk ve Basın sözcülüğüne İsa Bozkurt, Esnaf ve Sanayi Komisyon Başkanlığına
Adem İvak, İş Adamları Komisyon Başkanlığına Abidin Öztürk, Eğitim ve Kültür Başkanlığına Abdurrahman Yakupoğlu, Stk. Başkanlığına Turkay Kaya, Halkla İlişkilere Vehbi Kıranşal getirildi. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817