Kartepe 41 Projeye Büyükşehirden Tam Not
 Yeni Türkiye Yolunda hızla ilerleyecek bir Kartepe oluşturmak için ekibiyle yola çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçenin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini hizmet olarak yansıtmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden de destek alıyor. Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, projelerin hayata geçirilmesinde ortak çalışma yapacağı ve destek göreceği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere diğer yetkililerden de takdir gördü. 41 proje ekibi; hazırlanan detaylı saha çalışmaları, analiz sonuçları ve çalışma sürecinden dolayı kelimenin tam anlamıyla, tam not aldı.

30 Mart Yerel seçimleri sonrası Kartepe’yi hep birlikte yönetmek için halkın iradesiyle Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez, ilçenin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini de hayata geçirmek için ekibiyle projelendirme çalışmalarına hız verdi. Başkan Üzülmez’in, Büyükşehir Belediyesi desteği ve onayı ile hayata geçirmeyi hedeflediği projeler, Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ferda Şahin sorumluluğundaki ekip tarafından hazırlanıyor.

Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü tarafından 41 proje ile ilgili hazırlanan çalışmalar, yaklaşık 4 aylık bir çalışma süreci sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere genel sekreter ve diğer yetkililere sunum yapılarak paylaşıldı. Yapılan sunumlar sırasında proje ekibinin gerçekleştirdiği detaylı saha çalışmaları, hazırladığı analiz sonuçları ve projeler için uygun yerlerin tek tek tespit etmesi Büyükşehir Belediyesi yetkililerince beğeni topladı.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri; hızlı bir gelişim sergileyen ve bunu devam ettirerek sanayi ve doğal güzellikleri barıştıran, içinde yaşamaktan zevk alınan ve yaşam kalitesi yüksek bir kent haline getirecek 41 proje sürecinin ve çalışmalarının diğer ilçe belediyelerine de örnek oluşturduğunu da ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817