banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe Alo Evlattan Temiz Yuvalar

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü, Kartepeli büyüklerini yalnız bırakmıyor. Her ay düzenli yapılan ev temizlikleri ve kişisel bakımlarla Kartepeli büyükler evlat sıcaklığını yakından hissediyor. 

ARALIKSIZ HİZMET

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizlikleri ve kişisel bakımlarına aralıksız devam ediyor.

AYDA 48 TEMİZLİK

Alo evlat ekibi yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşların daha sağlıklı ortamda yaşayabilmeleri için profesyonel ekipler tarafından düzenli olarak ev temizlikleri ve kişisel bakımları (beden temizliği, saç ve sakal tıraşı, tırnak kesimi ve vücut bakımları gibi) yapılıyor. Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri ayda ortalama 48 Kartepeli büyüğün ev temizliklerini yaparak sağlıklı, temiz  bir alanda yaşamalarını sağlıyor.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751