banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe alternatif yolda çalışmalar sürüyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde sürdürdüğü rahat ve konforlu ulaşım için çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Karpete Arslanbey bölgesinin alternatif yolundaki kazı ve dolgu çalışmaları devam ediyor. Arslanbey bölgesinden Sultaniye, Örnek köy, Pazarçayırı köyü ve Adapazarı Pamukova bölgesine ulaşımı sağlayan 3 kilometrelik yolda Büyükşehir ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyor.

 

ULAŞIM DAHA KONFORLU HALE GELECEK

Okul öğrencileri, ormancılar ve piknikçiler tarafından tercih edilen ana yollardan birisi olma özelliği taşıyan alternatif yol için 22 bin ton malzeme serildi. Vatandaşların gölgede bulunan ormanlık ve piknik alanlarına ulaşımı daha konforlu şekilde sağlanacak. Çalışmalar ile yol genişliği 10 metreyi bulacak. Ayrıca yol üzerinde heyelan ve kaza risklerinin en aza indirilmesi için de çalışmalar yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751