banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARTEPE ATÇILIK MYO’NDAN ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kartepe ilçesinde farkındalığın oluşturulması, mevcut olanaklarının en verimli şekilde değerlendirilmesi amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kurumlarla koordineli çalışmalar içinde bulunuyor. Kocaeli Üniversitesi ile de iş birliği içinde olan Kartepe Belediyesi ilçedeki yüksekokul ve meslek yüksek okullarına destekleri akademisyenler tarafından da takdir görüyor.

 

Önceki gün de Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Balıkçı, Başkan Üzülmez’e, MYO’nun yeni eğitim alanının çevre düzenlemelerinde verdiği destek için teşekkür etti.

 

Balıkçı, kurumlar arası iş birliği çerçevesinde belediye ile birlikte yürüttükleri projelerden Kartepe’de uygulanan Atla Terapi Projesi’nin de başarı ile sürdüğünü ifade etti. Balıkçı, Kartepe’ye değer katan çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Üzülmez’in başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyarette Balıkçı, göreve geldiği günden beri uyumlu bir işbirliği sergiledikleri Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Başkan Üzülmez de, sağlık, eğitim gibi bir çok alanda ortak projelere imza attıkları KOÜ akademisyenlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Kartepe’ye önemli bir kimlik kazandırma hedefiyle yürütülen projelere yenilerini ekleme arzusunda olduklarını kaydeden Başkan Üzülmez, “Nazik ziyaretiniz ve takdim ettiğiniz plaket için teşekkür ederim. Ortak noktamız olan insan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde daha güzel işler yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826