banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe bahara hazırlanıyor
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 115 kişiden oluşan arazi ekibi ilçe genelindeki tüm cadde ve sokakları kapsayan bahar temizlik seferberliğini Eşme ve Uzuntarla bölgelerinden başlattı. Periyodik genel temizlik ve bakımlar çerçevesinde ekipler ana güzergahlarda yolların yıkanması yanı sıra elle çöp toplama ve süpürme işlemlerini yaparak çevre temizliğini yapmakta. Ayrıca çöp konteynerlerinin de dezenfekte eden ekipler yaz aylarında olası koku ve sineğe karşı önlem alarak çirkin görüntülerin önüne geçmeyi hedeflemekte.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın talimatı ile daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalıştıklarını belirten Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Yaklaşan sıcak günler öncesi ilçe genelinde başlattığımız bahar temizliği programımız farklı bölgelerde periyodik olarak sürecek. Ekip ve ekipmanlarımızla cadde cadde sokak sokak temizlik yaparak ana arter yolları yıkayarak ara sokaklarda dahil süpürme çalışması yapmaktayız. Sıcak günler öncesi tüm konteynerleri dezenfekte ederek olası koku ve sinek çoğalmasını önleyerek çirkin görüntülerin önüne geçmeyi hedeflemekteyiz. Halkımızın katkıları ile geri dönüşümü mümkün olan atıkları kaynağında ayrıştırarak toplanmasını konusunda eğitimlerle destek olmaya devam etmekteyiz. Yapacağımız her türlü temizlik çalışması ile halkımızın daha temiz ortamlarda yaşamasını sağlamayı hedeflemekteyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751