banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe Belediyesi Adventure 2020 Fuarına Katıldı

KARTEPE ADVENTURE2020’DE

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kartepe Turizm Derneği işbirliğinde Adventure2020 fuarında stand açtı. Kartepe’nin turizminin tanıtımı için açılan 11’nci Hal A410 nolu stant da 4 gün boyunca ziyaretçilere bilgi verilecek. Fuara Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Orhan Akyüz, Mehmet Filiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, turizm birimi çalışanları, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KARTEPE’DE YAPILAN DOĞA SPORLARI

Adventure2020 Fuarına katılan heyet fuar ziyaretçilerine Kartepe’de yapılan Kar ve Su Kayağı, Off –Road, Jeep Safari, Trekking, Enduro, Atv Safari, Motocros, Oryantring, Olta Balıkçılığı, Yamaç Paraşütü, Dağ Bisikleti, Tırmanma Ralli Yarışları, Kampçılık (dağcılık), Kros (atletizm), Paintball, Fotoğraf Safari, İzcilik, Zepline spor dalları hakkında bilgi verirken, misafirlere Eşme Ayva Cezeryesi ikram ettiler.

3 BİN TANITIM KİTAPÇIĞI

Fuar süresince özellikle İran, Malezya ve acenta temsilcileri Kartepe Belediyesi standını ziyaret ederek turizm ve doğa sporları hakkında bilgi aldı. Ağırlıklı olarak Manisa, Bursa ve Çanakkale illerinden heyetlerin ziyaretleri dikkat çekti. Fuar süresi boyunca 3 binden fazla tanıtım kitapçığı fuar ziyaretçilerine dağıtıldı.

BİRE BİR GÖRÜŞME YAPILDI

Kartepe Belediyesi standı görevlileri 180 bire bir görüşme, 17 farklı sektör standı ziyaret ederek yapılacak olan işbirlikleri hakkında görüş alış verişinde bulunurken, 13 farklı acenta ile de Kartepe’de ki turizm başlıkları üzerinde detaylı görüşmeler için randevulaşıldı.

KARTEPE’DE KAMP YAPACAKLAR

Kartepe heyeti doğa dernekleri ile doğa sporlarıyla ilgili olarak, Kartepe’de yapılan dağcılık, kampçılık ve izcilik branşlarında yaz ve kış mevsimlerinde kamp yapılması konusunda işbirliği ve destek için görüş birliğine vardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751