banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe Belediyesi Adventure 2020 Fuarına Katılıyor

MACERA SEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI:

ADVENTURE TURKEY2020

Geçtiğimiz yıl “İçindeki Maceraperesti Ortaya Çıkar” sloganıyla 19 ülkeden 13 bin 708 ziyaretçi ağırlayan 'Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey' bu yıl da 13-16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Off-road araçlarından kamp malzemelerine, dalış ekipmanlarından dağcılığa kadar outdoor dünyasına dair her şeyin bulunduğu fuar, bu yılda macera severlerin buluşma noktası olacak.

KARTEPE ADVENTURE2020’DE

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kartepe Turizm Derneği işbirliğinde Adventure2020 fuarında stant açılarak Kartepe turizmi hakkında 11’nci Hal A410 nolu stant da 32 metre kare alanda 4 gün boyunca ziyaretçilere bilgi verilecek. Fuara Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, Halit Koç, Fatih Çelikbilek, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe ve yönetim kurulu üyeleri katılacak.   

KARTEPE’DE YAPILAN DOĞA SPORLARI

Adventure2020 Fuarına katılacak olan heyet katılımcılara Kartepe’de yapılan Kar ve Su Kayağı, Off –Road, Jeep Safari, Trekking, Enduro, Atv Safari, Motocros, Oryantring, Olta Balıkçılığı, Yamaç Paraşütü, Dağ Bisikleti, Tırmanma Ralli Yarışları, Kampçılık (dağcılık), Kros (atletizm), Paintball, Fotoğraf Safari, İzcilik, Zepline spor dalları hakkında bilgi verilecek. Misafirlere Eşme Ayva Cezeryesi ikram edilecek. Turizm tesislerinin broşürleri dağıtılırken, acenteler ile görüşmeler yapılacak. Geçen yıl düzenlenen fuara 137 firma katılırken, 13 bin 708 kişi ziyaret etti.

FUARLARI ÖNEMSİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yerel ve temel hizmetlerimizin aksatmadan yerine getirirken, Kartepemizin özellikle turizm ivmesinin arttırılmasına yönelik çalışmalara da yoğunlaşarak, bu alanları da yakından takip ediyoruz. Kartepemiz için neredeyse bir doğa sporları cenneti diyebiliriz. Bundan daha fazla turistin haberdar olması lazım. Bu ve bunun gibi fuarlar da spesifik turist kitlesiyle, turizm lokasyonlarını en iyi şekilde buluşturan, bütünleştiren mecralardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751