Kartepe Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Meclis toplantısında 4 gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi.

Kartepe Belediyesi Ağustos Ayı olağan meclis toplantısı meclis salonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 4 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

KOCAMAN; RAHMETLE ANIYORUM

Meclis toplantısı öncesinde açıklama yapan Başkan Kocaman “Ağustos ayına girmiş olmamız dolayısıyla 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden hemşehrilerimizi rahmetle anıyorum. Ülkemiz için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın da içerisinde olduğu aydayız. Bayramımızı tebrik ediyorum. Milletimiz tarihe birçok zaferler yazdırmıştır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemize hizmet etmiş herkese minnetlerimi sunuyorum” dedi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Maşukiye Mahallesi imar değişikliği, Kırsal Mahalle değişikliği ek süre talebi, 2022 yılı geçiş hakkı ücreti ile saha dolabı yeri kiralama ücreti bedellerinin belirlenmesi ve Zabıta Müdürlüğü’nün 2022 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti maddeleri oy birliği ile kabul edildi.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817