banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE BELEDİYESİ, AYLIK ERZAK YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
 Kartepe Belediyesi, yardıma muhtaç hemşehrilerine yardım elini uzatmaya devam ediyor. İlçede ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda maddelerinden oluşan aylık erzak kolileriyle yanlarında olduğunu gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan bu uygulaması da takdir görüyor.

 

Hayırseverlerin katkıları, muhtarlar ve belediyenin tespitleri ile Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nezaretinde ilçedeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve erzak yardımı hizmeti kesintisiz uygulanıyor. İlçe genelinde yardıma muhtaç olduğu tespit edilen Kartepelilere her ay gerçekleştirilen erzak yardımları ile kuru gıda maddeleri evlerine belediye ekiplerince ulaştırılıyor.

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi ekipleri ayda 138 aileye erzak kolilerini ulaştırıyor. Koliler; 2 kilo pirinç, 5 kilo un, 2.5 kilo toz şeker, 1 paket tuz, 1 kilo zeytin, dörtlü bir paket sabun, 2 litre yağ, birer kilo nohut, bulgur, kırmızı mercimek ve kuru fasülye, 1kilo salça, bir paket çay ve 4 paket makarna olmak üzere 14 kalem malzemeden oluşuyor.

 

Kartepe Belediyesi’nin organizasyonu ile erzak kolileri ile gıda yardımlarından alan vatandaşlar, Başkan Hüseyin Üzülmez’e uygulaması için şükranlarını iletirken, kendilerini mağdur etmeden yardımları ulaştırdığı içinde ayrıca teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751