Kartepe Belediyesi Bayrama Hazır

 Kartepeliler bayram süresince dilek ve sıkıntıları için, 24 saat görev yapan Belediye Zabıta Müdürlüğü’nün 444 33 73, 373 60 60 ve 316 68 60 nolu telefonlarına başvuru yapabilecekler.

 

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi bir dizi önlem aldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerini seferber etti. Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak nöbetçi ekipte Fen İşleri, Temizlik İşleri, Yapı Kontrol, Park Bahçeler ve Mezarlıklar İşlerinden oluşan 100 personel hizmetlerin aksamaması için kesintisiz görev yapacak. Kartepe İlçesinde bayram arifesi semt pazarları ise Arslanbey- Ataşehir, Maşukiye ve Dumlupınar Mahallelerinde kurulacak.

 

Kartepe’nin bayrama hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram tatili öncesi mesainin son günü de personeliyle bayramlaştı. Bayramda evinde ailesiyle bayramı geçirecek personeline iyi bayramlar dileyen Başkan üzülmez, Kartepelilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için görev alacak ekibe de kolaylıklar diledi. Bayramın birinci günü saat 11.30’da Uzunçiftlik Kültür Merkezi’ndeki kent bayramlaşmasına da tüm Kartepelileri davet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817