KARTEPE BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ KIŞ SPOR OKULLARINDA KAYITLAR BAŞLADI
 “Şimdi Spor Zamanı” sloganıyla spor eğitimi verilecek Kartepe Kış Spor Okulları 10 branşta 12 tesiste 17 uzman eğitmen nezaretinde 7 Kasım 2015 Cumartesi günü start alacak. Her kış döneminde Kartepe Belediyesi tarafından açılan kış spor okulları için kayıtlar alınmaya başladı.

 

Kartepeli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yaz spor okulları ardından kış spor okulları da bu yıl yeniden kapılarını açıyor. Kartepe Belediyesi Kış Spor Okulları’nda eğitimler 7 Kasım 2015 Cumartesi günü start alıyor. Her yıl binlerce öğrenciye spor eğitimi verilen kış spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen Kartepeli çocuklar belediye hizmet binası, zabıta irtibat büroları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yaparken 444 33 73 ve 353 38 69 telefonla da ayrıntılı bilgi alabilecekler.

 

Bu dönem kayıtların alınması ardından Kasım 2015 – Mayıs 2016 tarihleri arasında kış spor okullarında eğitimler verilecek. Kartepe Belediyesi olarak bu yıl futbol, basketbol, voleybol, karate, taekwondo, hentbol, güreş, halk oyunları, jeet kune do, kar kayağı branşlarında açılacak kış spor okullarında 12 tesiste 17 uzman eğitmen görev alacak.

 

“Şimdi spor zamanı” sloganıyla spor eğitimi verilecek Kartepe Belediyesi Kış Spor Okullarına çocukların gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, sokaklardan uzak tutarak kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına kış spor okulları ile miniklerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Miniklerimiz de gösterdikleri ilgi ile, ücretsiz düzenlenen kış spor okullarında hafta sonları spor yapma imkanı bulacaklar. Şimdi spor zamanı diyerek tüm Kartepeli çocukları kış spor okullarına bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817