Kartepe Belediyesi çalışanları yorgunluk attı
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları haftanın yorgunluğunu halı sahada maç yaparak attılar. Her Cuma akşamı Acısu Halı Sahası’nda karşılaşan belediye çalışanları bu sayede form tutmayı da ihmal etmiyor.

Seyfi Çetin, Samet Vural, Barış Paçalı, İlhan Çelik, Hasan Tezcan, Turan Kadıoğlu, Savaş Buluş, Muhammer Mut, Yılmaz Baş, Zülküf Yılmaz, Mehmet Kol, İbrahim Varol, Fahri Onat, Ahmet Gültekin, Şenol Canlı ve Adem İlter her hafta Cuma akşamı haftanın yorgunluğunu atmak için halı sahada ter atıyorlar.

Çekişmeli geçen maçlarda form da tutan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları kendilerine diğer müdürlüklerden çıkacak rakipleri de Acısu Halı Saha’ya davet ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817