Kartepe Belediyesi Kasım Meclisi Toplandı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki, belediye meclisi Kasım ayı toplantısında 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Kasım ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında meclis üyesi Serap Özmen dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

 

Toplantıda Başkan Üzülmez, Ekim ayında Kartepe’de yaşanan üzücü olaylara değinerek helikopter kazasında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi. İlçede yaşanan sel afetini can kaybı yaşanmadan atlattıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, belediye ve devletin diğer kurumları ile sel mağdurlarının yanında olduklarını hatırlattı. Maddi kayıpların karşılanması yanında sel mağdurlarına destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Üzülmez, İSU yetkilileri ile yaptıkları görüşme hakkında da bilgilendirmede bulundu. Başkan Üzülmez, yaz aylarında olası kuraklık nedeniyle ötelenen alt yapı yatırımlarının bu olay sonrası verildi. Alt yapı çalışmalarının ve ihale sürecinin başlatıldığının bilgisini meclis üyeleriyle paylaştı.

 

“Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisinde bulunan Başkan Üzülmez, Kasım ayındaki önemli gün ve haftalara değindiği konuşması ardından mecliste 11 gündem maddesi tek tek görüşüldü. Meclis üyeleri ilgili müdürlüklerden gelen gündemdeki komisyon raporlarını oy birliği ile kabul ederken teklif yazıları da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817