KARTEPE BELEDİYESİ PROFİL DEMİR, SAÇ LEVHA ALIM İŞİ İHALESİ YAPILDI
 Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce talep edilen profil saç, levha ve trafik ikaz malzemeleri mal alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi. Şeffaf belediyecilik uygulaması kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen ihaleye 4 istekli katıldı.

Yaklaşık maliyeti 656.389,87 TL olan ihale için isteklilerden; Dek Taahhüt Enerji Yapı İnş. Tarım Hayv. Mad. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 493.072,50 TL, Hilal Tic. Halil Tanrıkulu 381.879,16 TL, İpek Hırdavat Demir Çelik Elek. Taah. Tic. Ve San. Ltd. Şti. 368.415,00 TL, Turanlar Yapı Malz. İnş. Nak. Tur. Tic. Ltd. Şti. 325.250,00 TL teklif verdi.

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817